Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 22 Mei 2009

Kenangan Terindah..

Hari ni anak jantanku menyelongkar kabinet TV tu..so terkeluarlah album2 lama aku masa bujang2 dulu & aku terjumpa gambar ni;-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
picture of me surrounding with my bodyguards;)
From left:- Mashar, Upi, Hasra & Pharik
guess what baby gurl yang comel ittew adalah aku;-0 LOL
i really2 miss them a lot..huhuhu..
miss my childhood where i always played with them
they like a bodyguards xbergaji to me
since i was the only gurl, they treat me like a princess
owh, suka that moment..
gosh, i miss themlah
Mashar already married have 2 kids & live in Pahang
Upi, hermm..dunnolah=(
Hasra is Mashar's brother, still single till now & he's a lawyer now
the eldest Pharik, also dunno bout him due to miscommunication between our family
when we were kids everything were pure & sincere
maser tu, xder gaduh2
now..
semua orang dah da life masing2
bila jumpa time raya pon sudah jarang bertegur sapa dah
nak2 yang dapat bini kuat jeles
that is why i miss my childhood
i wish that i could turn back the time
so that i can always be a princess for them;-)
pssssstttt...
ader muka Ameera / Haziq tak??

7 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

trigt zaman kici2 slalu main gn boy. sha rindu la adik sha

zailamohamad berkata...

Rindu kan Sha zaman dolu2..huhuhuhu..samerlah ngan Zaila

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

wah gmbr nostalgia nieh ... aah la ada iras2 muka dorg berdua ;-)

CT NORAMIZA berkata...

zaila, sorry, baru dpt terjah sini, ari tu mcm prob je x dpt nak bukak, saya dah link awak jugak :)

zailamohamad berkata...

Kak Diana, betoi ka ader iras2..sukernyer kalo bila orang cakap anak kita ader iras2 muka kita;-)

CT, Zaila dah noticed..thanks ya cause sudi kawan ngan Zaila;-)

ARIFFDA berkata...

ramai bodyguard...hehehe
1 je girl???
beruntung

zailamohamad berkata...

Akak Bada..well..tu maser kicik2 dulu..sekarang ni hubby yg amik aleh tugas ittew..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^