Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 27 Ogos 2009

Kerongsang Murah

Jangan takut dek non semua
Brooch ni mak tak nak jual pon
just nak share ngan uols semua
hasil tangkapan mak semalam
mak beli ngan budak opis mak
Murah tuuuu
baru RM10/set
Seb baik mak ni bukan tokey mas
kalo tak
mak rembat semua nyah!!!

lama dah carik yang butterfly ni

see..dah cakap RM10, xcaya ke???

P/s : Ini adalah scheduled entry saya;)

10 ulasan:

honeylanz berkata...

x kisah la brooch murah ke mahal ke.. yg penting cantik kt mn mata kita. sob..sob..last wik brooch denni has cicir ms antar ac ke tadika.. mls nk patah balik..x de rezeki :(

jane_doe3328 berkata...

saya mmg suka brooch rerama

dah ade 5 kot :)

zailamohamad berkata...

Betol tu Has..tapi kalo yang murah Zaila bole beli banyak sket..hihihihi;)

zailamohamad berkata...

Banyaknya Jane..ambo baru ser..tupon tatau berapa lama dia leh idup..kang tak lame lagi, aderlah tu yang geram ngan rerama ni

Real Woman berkata...

cantek dan murah..beli kat mana?

::Umi Sufira:: berkata...

Wah cantiknya..berbaloi ngan harga..:)

Abrahyn berkata...

wah...mami jarum peniti la kalo cam nih...sekali rembat 2 bijik! raya sakan ko nyah! hehehehe..btw, u telah di tag...sila lah...

Zuhaini berkata...

murahnya.... nak satu set!!!!

KV berkata...

murah weh!

zailamohamad berkata...

RW, beli ngan kawan office Zaila
US, oklah tu kan;)
Abrahyn, amboi ko nyah..sempat lagi tag aku ya;-)
Zu, malangnya tokey dah tutup kedai;-)
KV, buleh kiro murah kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^