Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 28 Disember 2009

Nuffnang Friso Gold Family Day Out

Fenatnya, tapi happy bila officially dapat invites untuk event ini, tambah happy bila tahu ada kawan2 Zaila yang akan join sekali pada hari tersebut!!

Pada sesiapa bloggers yang dapat invitation ini juga, sila angkat mouse!!!
Nanti jangan lupa tegur/sapa Zaila kat situ ya..can't wait to be there this saturday!!

Hi parents!

You and your family (2 adults and 2 children) are officially invited to the Nuffnang Friso Gold Family Day Out happening on;

Date : 2 January 2010
Time : 10am till 2pm
Venue : Kizsports & Gym, 1 Utama (Old Wing)

The Nuffnang Friso Gold Family Day Out is this weekend and one lucky family will be winning a trip to Disneyland Hong Kong thanks to Friso Gold! On top of that, 10 parent bloggers will win themselves cash vouchers from Toys R' Us which is certainly useful for your children. ;)

Expect a day of fun filled activities for your children and yourself. There will also be goody bags and various hampers to be given out on the day itself. Don't be late as the fun does not wait and neither do the prizes.

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd


10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jumpak di sanak!

-Mommy Lyna

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata...

ok zaila... kita jumpa di sana nnt ekk..?? jgn lupa tegur jue gaks.. hehe

Zuhaini berkata...

saya pun! saya pun!! :) insya allah kita jumpa di sana ya! :)

honeylanz berkata...

angkat tgn sama!
tp has kerja la... tgk mcm kut ada yg sudi ganti jadual keje dgn has..huhuhu

puan.farah. berkata...

wuhuuu..dapat lagi~
amik gambar banyak2 tempek kat sini yer..huhuhu

zailamohamad berkata...

Mommy Lyna, Jue, Zu & Has..xsabar nak jumpa uols semua;-)

zailamohamad berkata...

puan.farah, nanti dah ada anak, boleh join contest ini juga ya;-)

Lady of Leisure berkata...

lady bawak arri n molly goleh dak zaila.. ekeke..
:D
lama tak nampak zaila.. how r u?
:)

Nurhayati berkata...

jgn lupa upload gambar byk2 yer ;)

zailamohamad berkata...

Lady, boleh bawalah..boleh zaila gomol2 Arri & Molly tuuu
Zaila baru je balik dr kampung so life a bit kelam kabut lg, xdan nak singgah blog Lady..sorrya ya..nanti dah ada masa, zaila akan singgah peluk cium Arri & Molly;-)

Yati, awat xmasukjuga contest ni?? ok, kalo sempat snap ah..faham2 jelah keluar ngan budak2 ni..takut xdan nak layan aje;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^