Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 20 Disember 2009

Sneak Peak of Mister Potato Fiesta 2009

Just came back from Mister Potato Fiesta 2009..Yes, finally i made a decision to try my luck attend this great event..Bila lagi nak merasa kan..so Nuffnang, after this you should invites me again k >__< pakaian yang tak berapa nak kena dengan tema;p

feels like a potatoes farmer standing beside Mr Potato

guess what, i met Noh betul ke ejaan ni?? from band Hujan, giler sempoi mamat ni

first time jamming, gile jakun ok!!

worth waiting for??

Honestly, this is not so me masuk kelab malam segala haahaahaa but i guess this would be one of the sweetest moment that i can recall for this year hebat, awal Muharam dah cipta rekod!!..I have never had such this experience in my life so i would like to thanks Nuffnang for giving me the chance to be part of them & not forgetting my lovely hubby which is so sporting to support me by giving me the big license to enjoy myself in this event thanks pasal jaga anak2 juga

k lah, mahu tidur...esok2 kalau rajin Zaila cerita what's happening inside the Mist Club tu>__<

16 ulasan:

zarin berkata...

good for u dear...looks like u had a wonderful nite :)

Lovely Emy berkata...

hehe, hai akak..

oke k, kita masuk kan akak dlm blog list jg..

cepat update nak tgk gambar kita.. :p

linahilmin berkata...

nak jumpa noh jugakkkk!

zailamohamad berkata...

Zarin, first time p event macam ni..sukalah juga walaupun hati berdebar2;-)

Emily Amy, sure..will do dear & will email you all pics taken last nite

Lina, hahahaha..gila sempoi mamat tu

Abrahyn berkata...

wahhhh........sakan ek.....bestnyer....me mmg sejak bujang dulu gile tgk live band....dah kawin ni slow skit, jumpa Noh tuuuu....

zailamohamad berkata...

Abrahyn, sesekali kena keluar dr kepompong juga..hihihihi

Lady of Leisure berkata...

bestnya zaila.. nampak meriah event ni kan.. dapat bergambo dengan mr potato.. itu mr potato yg sebenar dalam iklan tuh kan.. heheh..

zailamohamad berkata...

Lady, hahahaa..a'a dialah tu!!

honeylanz berkata...

beshnye...mesti happening kan..

puan.farah. berkata...

suke! huhu..xpe la..kite same2 pecah rekod=p

CT NORAMIZA berkata...

bestnya zaila, naper x pakai ala2 mr potato tu :)

Ami berkata...

suke mr potato tapi makin lame packet die makin besaq,tapi isi makin sikit.time sekolah dulu kire snack mahal la nie.paling suke yg pedas dgn yg tomato.dpt free goodies tak kak ila?

zailamohamad berkata...

Has, happening tu memanglah happening tapi kuar je rase macam nak pekak telinga ni;-)

puan.farah, sssyyyy..jange kepoh2;p

CT,hahahahaaa..xkoser kak..dahle saya ni huduh doh, kang makin huduh pula;-)

Ami, tulah kan..semua jajan pon lagu tu juga, plastik jah besar tapi isi hampess..dapat goodies, bulehlah..hihihi

zailamohamad berkata...

Has, happening tu memanglah happening tapi kuar je rase macam nak pekak telinga ni;-)

puan.farah, sssyyyy..jange kepoh2;p

CT,hahahahaaa..xkoser kak..dahle saya ni huduh doh, kang makin huduh pula;-)

Ami, tulah kan..semua jajan pon lagu tu juga, plastik jah besar tapi isi hampess..dapat goodies, bulehlah..hihihi

♥♥syahadah♥♥ berkata...

best la zaila..main terjah jek..tp yg best jumpa bloger ternama..tu yg best

zailamohamad berkata...

hada, mula2 tu cuak juga..ngehngehngeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^