Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 26 Jun 2010

Jewel's Organizer for SALE!!

Hi semua..happy weekend!! Since hari ni Zaila akan tersangat busy melayan & memasak untuk para tetamu semua, so apa kata kalau kita isi slot hari ini dengan IKLAN jualan dari kedai MariKelih Store.

Well, benda alah in dipanggil tempat meletak barang kemas / jewel's organizer..Sesuai untuk sangkut segala rantai emas Zulian & gelang manik-manik segala.

Harga adalah RM25 (including handling & posting)

Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah tinggalkan pesanan di komen box ini ya;)

Cepat!! Cepat!! Sebelum terlambat;D

Esok will uupdate about BBQ & our family gathering event;)

1 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

wow practical nak ambik n nak simpan balik pun senang kan..
:)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^