Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 30 Jun 2011

Photoshoot semurah RM75 SAHAJA!!!

Pada sesiapa yang teringin nak buat photoshoot peribadi dengan famili ke, bakal isteri ke, atau gambar syok sendiri diri sendiri ke, bolehlah ambil deal kat MilkAdeal ni, RM75 berbanding harga asal RM299.

Photoshoot ni boleh buat kat luar *yang penting masih area Klang Valley* & kita akan diberi masa selama sejam untuk berposing-posing sakan kat situ..Nanti korang dapatlah 10 keping gambar 4R, sekeping gambar 8R & sekeping CD..Oklah tu kan..

So pada yang berminat, boleh booking pak kameraman tu kat link bawah ni;-

Don't pose alone, do a best friend photoshoot with #YellowCowStudio . It's only RM75 at #MilkADeal

3 ulasan:

fiza berkata...

Murah lah zaila. Teringin sgt nak buat photoshot nih, tapi hubby tak nak lah...huhuhuhu...

maya amir berkata...

mmg murah..ape nama photog ni ye?

Iela Fazielah berkata...

menarik2

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^