Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 29 Mei 2013

Terima Kasih Daun Keladi

Assalamualaikum,

Alhamdulillah sejak minggu lepas jumlah page view blog ni tiba-tiba naik mendadak ke 2k+ viewers sehari..Pelik juga sebab aku kan dah jarang update blog, tapi tak kisahlah..yang penting semoga ianya maintain & makin bertambah..hehe

Terima kasih buat uols yang rajin singgah masuk blog picisan ini. Aku rasa most of readers adalah melalui carian google yang ingin mencari maklumat tentang shopping di Vietnam. Terima kasih daun keladi kerana sudi membaca pengalaman aku yang tak seberapa tu. Dah hampir setahun dah aku tak ke Vietnam..dah naik rindu dah nak g shopping di sana (tapi takde duit) camno tu? Buat yang berminat untuk ke sana, nantikan pengumuman aku dalam blog..Ada sesuatu menarik akan menyusul:)
Setelah hampir 5 tahun berblogging, akhirnya cecah juga ribuan viewers sehari..Semoga aku istikomah dalam berblogging. Bukan setakat nak merapu sahaja, semoga ada juga ilmu yang boleh aku bagi kepada mereka yang memerlukan di luar sana:)

Oklah, tata!

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^