Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 15 April 2009

Please Contact Them

Halluu..dah banyak hari xupdate blog since hari2 rase macam banyak sangat keje yang perlu disetelkan..Biaserlah, sekarang ni aku kn kerja keras ntok anak2 aku..yap, i'm still doing da Lifestlyle..Mesti ramai nak tahu sal produk ni kan??so silalah jenguk this WEBSITE..if u r interested to know bout it, janganlah malu ntok contact saye=) akak xmakan orangnyer..hihihi
Just wanna share my biz partner n their contact no. so that u can keep in touch with them (for those who are staying near to my biz partner)

1. Mohd Nor Ismail (Gua Musang) contact him at 012-9573509
2. Zaina Mohamad (Labuan) contact her at 012-8345607

More list to come in da future..but please mention my name ZAILA so that they all xderlah confused sangat..for those yang berminat tapi xnak contact ejen aku xper, i do accept orders from outside Klang Valley becoz...guess what?? i am willing to post it for free..so aper tunggu lagi..u just pay me for da price that u order only**blink**blink**ini sudah bagus kan??

Aku rasa xsalah kalo korang mencuba, lagipon produk ini sudah terbukti berkesan dimana aku & famili telah menggunakannya..Kalau korang nak bagi dekat mak ayah korang kat kampung pon aku boleh poskan...sayangi mereka dengan menghadiahkan satu produk kesihatan yang sangat baik untuk diamalkan pada semua peringkat umur..JUS PENAWAR HERBA ini mengandungi khasiat 23 jenis herba yang memang terbukti amat berkesan sekiranya sentiasa diamalkan..

Beside that guys, check out my sale's blog for new collection of kain ela, tudung bawal sulam manik (latest in town), tudung hawa & some local food brought to u from Kelantan..i always update my sale's blog becoz new items keep coming in as requested by uols..million of thanks to my buyers who always trust me to find da best stuff for them..**ehem**ehem** Insya Allah, i will offer more great stuff in da future so bolehlah korang bergaya di hari lebaran nanti..hihihi..special price offered to all of my blogger's friend who are willing to be my followers..huhuhu..so ape lagi..u follow me lah!!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^