Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 4 Jun 2009

HELP!!!

Tolong saya kengkawan..one of my best friend ader bagitau Zaila yang dia xboleh view blog Zaila..sebelom ni nad pon ada bagitau jugak the same problem..Zaila nak tahu uols nampak aper bila bukak blog Zaila??uols patut nampak macam ni;-

Mah, macam nilah rupe blog aku..
Bukan ape, kawan Zaila cakap yang kuar kat PC dia cuma gambar2 & background hitam tade tulisan..so Zaila nak gak tahu kengkawan yan lain nampak macamana???hermm..puas dah Zaila pikirkan tapi almaklumler Zaila pon baru lagi dalam dunia blog ni so tunjuk ajarku sifuuu..enibodi..boleh bagitau tak nape????HELP!!!

8 ulasan:

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

kita view nmpk semua ok .. mcm yg zaila tjk tue .. pc member tu problem kot

zailamohamad berkata...

ok kak..noted!!!!

honeylanz berkata...

has bukak blog akak ok aja. memula mmg ada pic n background gelap. tp tunggu sat..ok la.

Mrs LVoe berkata...

sha tgok ok je

CT NORAMIZA berkata...

zaila, first time dulu bila saya bukak blog awak, mmg hitammmmm ja mataku ini. pastu bila tunggu dlm 5 minit camtu, barulah keluaq yg sebetul2nya blog u :) heheheh maybe u kena tukar template kot (nasihat dr org buta it)

zailamohamad berkata...

has, sha & ct..thanks coz bagitau..zaila pon rase kn tukar template tapi macam malas nak carik yg lain coz dah rase pengalaman ngeri tukar rumah..huhuhuhu

jane_doe3328 berkata...

ok jer. memula hitam tuh dia tgh loading. tapi kalau kita hilite kan, akan kuar ler tulisan :)

eh kain dah masuk ker?

zailamohamad berkata...

huhuhu..malam ni kalu sempat..thanks jane sebab setia menunggu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^