Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 21 Oktober 2009

~~Gelagat Si Abang~~

Lately, perangai si abang semakin mengada2..Ntahler bila makin besar ni makin pelik pula perangai si Haziq ni..Antaranya adalah seperti gambar di bawah;

suka masuk dalam walker adik dia, perasan baby lagi kot;D
walker ni kami beli semasa Ameera berumur 5 bulan, tapi tak pernah guna pasal si adik tak suka duduk dalam ni..semalam bila kemas bilik tengah terjumpa balik walker ni..dan2 tulah Haziq mahu feeling2 jadik macam baby semula

nak makan pon dalam walker

Adik bongsu

Lagi satu suka masukkan jari dalam mulut

Arghhh!!! mak tension sungguh ngan Amirul Haziq nih

2 ulasan:

honeylanz berkata...

oh.. tu aksi biasa abg nk naik walker si adik ;)
tp terhibur kan tgk ragam dorang tuh ;)

zailamohamad berkata...

Has, betol tu..makin besar makin ngade;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^