Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 1 Disember 2009

Saya Sudah Pulang

Letih!!! itu aje..nanti2 lah update..mahu singgah rumah kawan2 dulu;)

10 ulasan:

honeylanz berkata...

ayuh..update blog ;P

*gorjesmum* berkata...

zaila, i pon baru jengah blog kawan2 dah brape ari tinggal...maklumla excited nak raya hehehe...cepat2 update..

KV berkata...

gambar jgn dilupaaaa. Hihi

puan.farah. berkata...

selamat kembali~

Leya berkata...

salam zaila....saya klu blk dr kg mmg letih nak masak pun malas....makan kat kedai je la

zailamohamad berkata...

Has, mahu rehat dulu;p

KV, gambar xambik banyak pun..

gorjesmum, memang best balik kg tapi penat r

puan farah, demo?? dah balik lom??

Leya, samerlah..rase dan2 tu nak orang gaji kan;)

wan berkata...

tak jem ke balik aritu? my SIL balik kolumpo kul 11pg ahad, sampai kl kul 4pg isnin!! more than 15 hours!! btw take care!

Lady of Leisure berkata...

hi zaila..
mesti penat baru balik raya eks..
lady ada beli skit fm tu.. tapi masa kat swiss some of them ada yg dah broken.. huhu.. lady baru sampai kl ni.. beg tak bukak lagi lotih yang amat hihi..
nanti lady check tgk camno condition fm tu n i let u know k..
:)

zailamohamad berkata...

Lady, kalo rosak pun takpe;) janji ade ole2 dr Swiss..hihihihi^___^

Wan, serious gila2 punya jem..sakit badan..memang macam nilah nasib kita ore Klate ni..huhuhuhu

zarin berkata...

zaila
selamat kembali
walaupun penat tp berbaloi kan sbb dpt balik kg...
huhu i jugak yg tk balik umah mak i :)
january nanti kot balik lg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^