Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 26 Februari 2010

Jumpa Di Subang Parade

Salam kawan-kawan,
Jangan lupa untuk berkunjung ke booth Zaila pada hari ini & esok di Subang Parade (depan Celebrity Fitness) pada pukul 11 pagi hingga 9 malam. Di antara barangan yang boleh didapati di booth Zaila (no. 24) ialah:
- Pelbagai pilihan tudung (harga serendah RM10)
- Kain ela (harga serendah RM35)
- Gelang mutiara
- Pre loved items (serendah RM10 sahaja)
Jumpa di sana ya kawan-kawan!!!

3 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

kalau lady kat area sana boleh singgah booth zaila...
:)

Tanpa Nama berkata...

all the best zaila!!

che'puan Idot berkata...

harap engkau tidak marah sama aku lah zaila!!

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^