Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 13 Oktober 2010

Flower Gurl

Saje nak post gambar anak dara Zaila yang terbaru..tahun depan dah nak jadik seorang kakak, tapi perangai diaaa..ya ampuuuuuunnn..manja teramat!!

gambar without flash
dah ada flash, flower gurl pulak larik!!
buat-buat sentuh bunga;)
senyum, kan manis anak mama sorang ni!!

Sejak dua menjak ni, Ameera memang suka bergambar!! Tapi cukup risau dengan perangai dia yang agak mengganaz sket, kalau main dengan abang dia, memang tak nak kalah. Suka sangat rampas mainan abang Haziq & buli kucing!! Ameera..Ameera..

3 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

rambut ameera pun dah makin panjang kan

Tihara berkata...

cute la anak zaila ni..cam mak dia kecik2 dulu kut ;)

eynda berkata...

Comel...Hannah mesti suka kalau jumpa Ameera :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^