Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 27 November 2010

Jom Terjah Warehouse Sale!!

Jom kita g terjah jualan gudang yang ada;-

yang ni dekat aje dengan rumah Zaila, ingat nak g terjah esok tengok apa-apa yang menarik. Antara barangan yang ada adalah;-
Casserini
Kinohimitsu
Activa
Bagman
Camel Active
QQ
Soda
Edwin
Portfolio
Barbie
Barney
Info selanjutnya di sini

yang ni pula sesuai untuk mereka yang nak cari baju anak-anak. Tapi en suami kata tak payah pergi since baru je beli baju untuk budak-budak ni. Err, ada sesiapa yang nak g tak?? Nak kirim;D
Info selanjutnya di sini.

Yang ni pula sesuai untuk mummy-mummy atau anak dara yang ingin tampil bergaya sentiasa. Info selanjutnya di sini.

6 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

huwaaa.. sangat suka somerset bayy..

maya amir berkata...

arghh...takleh nak bersale2.. bz gilak nak singgah jamu mata kat shopping complex pun tak sempat...huhu

Nurhayati berkata...

wah wah.. mesti byk soping ni kan.. dah dekat sangat ngan umah.

zaila, yati dah received baju zara.. muat dia pakai.. suka dia..
thanks yer.. terharu sangat :)

AyuKirana berkata...

shopping mmg heaven!!!..tp aku sdh determined myself to shop only when needed..hehe, semenjak2 ada commitment rmh ni..huhu

DaZzlingLilLy berkata...

lamanya tak gi somerset bay..baju dia semua cun2..

zailamohamad berkata...

Lady, Zaila pon suka..suka tengok;D nak beli mahal!!

Maya, shoppinglah online;D

Yati, alhamdulillah..seb baik muat

Ayu, bukan ko saje, aku pon samerlah..bukannya senang-senang nak beli itu ini tanpa pk kan anak2..huhuhuhu

Lily, memang cun!! haga je xberapa nak cun, tapi kalau warehouse sale ni mesti murah kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^