Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 11 Mac 2011

Doakan Mereka

Tadi sms kakak Zaila yang berada di Labuan
"Salam..dale berito oyak suh berjaga2 air laut tinggi sebb tsunami di jepun, mung dok mano?tepi pata ko?"

Kemudian kakak Zaila balas
"tepi pata.aku tawakal sj.kalu dah ajal nak wat guano.mu tlg jaga anak2 aku.tlg aku mekla.lbn (Labuan) ni kalu thunami dua min dah lenyap semua.mungkin takdir aku"

Ololololooo..sedih pula mengingatkan nasib kakak Zaila di Pulau Labuan sana..sudahlah ibu tunggal kena jaga 3 orang anak..Moga sentiasa berada di bawah lindungan ALLAH selalu..insya ALLAH semuanya akan selamat..Amin

Sama-sama kita doakan mereka ya!!

2 ulasan:

kasihredha berkata...

terharu
semoga semuanya selamat...
Ya Allah jauhkan kami dari segala bencana...Amin YRA

maya amir berkata...

takut kan..mak doakan kakak zaila selamat..insya Allah, berdoa supaya tadek ape2 kat sana..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^