Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 9 Julai 2011

Hari Ke 2 Kursus Jumpa DYMM Sultan Mizan;)

Sambung lagi pasal kursus *walaupun korang tak nak baca, tak kira nak cerita juga tapi malas nak cerita panjang-panjang sebab tadi taip panjang-panjang pastu boleh bila nak save tak dapat, deng!!!!!!!*

Ok, hari ni aku sampai awal then aku nampak banyak polis kat luar, aku tanya pekerja dia kenapa & diorang jawab DYMM Sultan Mizan ada untuk main golf bersama-sama dengan geng UiTM


sanggup amik gambar kereta Sultan Mizan dari kejauhan


nilah eventnya

curi-curi masuk sebab nak tangkap gambar Sultan Mizan tapi nan ado muka baginda (betul ke panggilan ni)


Tapi aku perasan ramai media ada termasuk TV3 tapi takderlah aku nak menempel depan kamera tu kan *belum nak tempelkan diri dah lama kena halau*


Oklah, hari ke 2 macam tak best sangat sebab badan dah penat & ingat nak rehat je. Naseb baiklah haritu balik awal;)
3 orang je jejaka, memang ketandusan burung


me, n NO..i'm not pregnant ya;P


Overall, aku suka juga ngan kursus macam ni..boleh tambah pengetahuan & paling best dapat 2 hari cuti masuk dalam Annual Leave aku yang dah makin susut ni..Laaaaagilah mak suka kan;P


K lah..happy weekend uols!! By now, rasanya aku dah sampai ke Cameron Highland dah kot..Apa-apa pon, nak bercuti releasekan minda sebab lepas ni nak struggle jaga anak sorang-sorang lagi..Haissssyyyyyyy..what can i do..this is my life;)

1 ulasan:

maya amir berkata...

tunku mizan ensem tak? ensem tak in real life?heheh...itu yg ku tanye..kekekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^