Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 1 Julai 2011

RM715 for a trip on SuperStarLibra cruise & it goes Penang, Phuket & Krabi

Korang pernah tengok cerita Pisau Cukur tak?? Alah, cerita si cantik Fazura dengan si gorjes Maya Karin tu, yang mencari cinta di atas kapal pelayaran tu..Aku memang suka tengok aksi gedik cerita ni, sambil-sambil diri sendiri berangan nak naik kapal pelayaran cari lelaki kaya juga Eh!!

Korang-korang yang duduk di Penang, syoklah korang sebab ni ada kupon terbaru dari MilkAdeal ni, dapatkan harga RM715 dari harga sebenar RM2060 untuk pelayaran 3 malam dari Penang-Phuket-Krabi-Penang. Syok tuuuuu..Pada yang tengah merancang honeymoon, aku rasa bolehlah ambil deal ni sebab memang berbaloi-baloi dapat belayar bersama dengan pasangan kan. Boleh feeling-feeling ala Jack & Rose dalam Titanic tu..you jump i see;P

Dahle dalam kapal ni semua ada..syok tuuu, bawak sun block banyak-banyak kalau plan nak berjemur k;)

Cakap banyak tak guna, klik je link kat bawah ni untuk maklumat lebih lanjut;-

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^