Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 28 Julai 2011

Siapa Pembaca ke 50 000??

Aku baru perasan web counter kat blog aku dah cecah kunjungan yang ke 50 158 tepat 9.49 malam tadi..Tocei..Tocei..Tercapai juga hasrat aku nak kunjungan ke 50 000..Tapi siapakah gerangannya???

Ada tak?? Ada tak?? Kalau ada, emailkan bukti screen caption ke email aku & bagi nama & alamat, aku nak pos fridge magnet ni cepat-cepat;)

Kalau dalam masa 2 hari masih takde pemenang, aku akan cari pengunjung ke 55555 lah boleh;P

1 ulasan:

kasihredha berkata...

huhuhu
akak harap akak le

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^