Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 28 Julai 2011

IKEA oh IKEA

Aku adalah sangat suka berangan..Di saat gaji masuk ni, meh teman aku berangan barangan IKEA..Mana tahu sambil berangan tu ada orang tergerak hati nak bawa aku p IKEA hujung weekend ni ke;P


BESTA BOAS TV Storage : RM695
IKEA STOCKHOLM Floor Lamp : RM599



SOLSTA OLARP Armchair : RM179




EKNE Mirror : RM55



HEMNES Glass Door Cabinet : RM1399



DETOLF Glass Door Cabinet : RM179


ARYD Block Candle Holder : RM59


EKARP Table Lamp Base : RM60



HEMNES Dressing Table With Mirror : RM999


LEKA Baby Gym : RM59


LEKA Baby Gym : RM129






HENSVIK Storage Unit : RM199
KARLSTAD Cover 3 seat sofa : RM525


4 ulasan:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

zai kita dah beli almari DETOLF Glass Door Cabinet : RM179 tue .. tp nak memasangnya sgt2 mencabarrrrrrrrrr ...hu..huii

littlehumblelynn berkata...

zaila

kita berangan nak floor lamp tuh ..
sgt chantek!!

Lady of Leisure berkata...

Barang2 ikea sangat cun kan.. Suke la sofa tu lawa...

Nurhayati berkata...

ape lagi.. cakap terus je ngan en suami gi ikea wiken ni hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^