Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 6 Ogos 2011

The Macy Big Sale

semalam aku dah kongsi di blog Hias Kediaman Anda, hari ni aku nak kongsi kat sini..

Pada sesiapa yang plan nak survey & beli sofa raya tu, elok sangatlah p sini..tengok terus bayar sebab pada minggu ni diorang akan hantar free..Best kan?? Kalaulah aku ada duit segunung, haruslah aku pergi menabur duit juga;P

Oklah, selamat berhujung minggu!! Cabaran kuat sket sebab nak kena jaga anak-anak yang tak puasa. Minta dikuatkan iman aku agar tidak terliur dengan makanan budak-budak ni;P

1 ulasan:

POSH76 berkata...

mmg teruja tingin gak nak beli ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^