Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 2 November 2011

Dapatkan Pen Drive The Smurf

siapa yang tak suka The Smurf kan?? semuanya comel-comel kenit-kenit..aaah sungguh mengimbau kenangan zaman kanak-kanak..Pagi-pagi bangun tido layan kartun Smurf kat TV3;)

Sekarang ni kalau kita nak customizekan Smurf ni jadik pen drive pon boleh..Ah! dunia sekarang..macam-macam pon boleh!! So pada yang berminat, cepat grab a deal kat 8GB Cute Cartoon USB Pen Drive ..Lambat sila gigit jari:P

2 ulasan:

Tihara berkata...

comey gak eks.. :)

kasihredha berkata...

akak dah lama tak tengok kartun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^