Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 3 November 2011

Sedih

Sedih weh bila tak boleh balik raya haji kat kampung..Tahun lepas kami balik juga walaupun hari raya pertama masih kat Shah Alam disebabkan en suami ke Vietnam..Tahun ni pula dia nak ke Labuan..Bukannya pada hari raya tapi kesianlah kan juga kat en suami..Penat drive balik kampung (perjalanan bukan dekat) pastu datang sini terus nak ke Labuan bekerja..So nak tak nak..terpaksalah beraya kat sini..huwaaaaaa=(

Sorrylah emo sket..tapi malam tadi bila aku postkan status kat facebook, rupanya ada lagi yang sedih dari aku macam Ernie yang beraya di UK, yatie chomey yang beraya di Jepun..huhuhuhu..Diorang lagi sedih sebab bukan setakat raya haji, raya puasa pon belum tentu boleh balik kan..Apa-apa pon, moga diorang jangan bersedih-sedih ya..Pengalaman beraya di tempat orang, bukan semua orang dapat merasa kan:P

Herm, teringat singge daging weh lok!!

11 ulasan:

mrs.spicy berkata...

last year raye kl..not bad. g la mayr rayo. jupo ore rama and ore ajok g open house.meriah gop jd nye

Iela Fazielah berkata...

jgn sedih2.... mcm ila rmh mak kat sentul dokek jo... tp blk raya balik hari je... lg best beraya kat rmh sendiri tau...cuma yg penting suami n anak2 ada bersama

littlehumblelynn berkata...

zaila

jgn sedih2 ok..mesti ramai yg x balik kg gak tuh...

yg ptg meraikan hari raya bersama ahli keluarga mini kita..

senyum :-)

maya amir berkata...

jgn sedih2 ye...ceriakan hatimu..slmt hari raya:)

Joy berkata...

tak mau sedih2..tp mmg beza la beraya kt KL..pernah gak sekali x balik..sgt lain rs nye

Tihara berkata...

jgn sedih2..tp mmg la kan..sy pn penah rasa tk beraya dgn keluarga ms study dulu laa sekali..

JUM JOIN GA DI BLOG SAYA :)

Ermayum berkata...

ala i pun x balik :) jom nangis sama sama eh i takad kg leee sibuk nak balikkg hub ja hheh

Ermayum berkata...

ala i pun x balik :) jom nangis sama sama eh i takad kg leee sibuk nak balikkg hub ja hheh

Ami berkata...

jange sedih k ila,ami tolong make daging.eh gurau jah.jange sedih,ami dulu 6 thn dok berayo denge family sob sob

DaZzlingLilLy berkata...

jangan sedih2 zaila..thn depan ada rezeki balik lg ke kg,takpun pas raya pn bleh balik kan

zailamohamad berkata...

farah, kalu kena nga tempatnya boleh tahan meriah kan..sekalo set2 kito gok hok xkelik raya

Iela, a'a..kalau ada yg tersayang kat sisi bahagia rasanya..xkisahlah raya kat mana2 pon

Lynn, thanks;)

maya, tengok kamu terusku ceria;)

Joy, kat kg lagi meriah kan??kan??kan??

Tihara, zaila pon ms study selalu juga xbalik dek kerana cuti kejap sgt kan

Ermayum, jom nangesss..uwaaaa..hahaha

Ami, tlg make deh:P

Lilly, a'a..ingat hujung bulan ni nk balik kg jugak..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^