Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 17 Mei 2009

My Weekend;)

Hello peeps, how was ur weekend??mine, biaser2 jer;) of course my weekend starts at Saturday..hihihi..nothing special happened on that day, just start to clean up our house a bit; bit mean a lot for us..hihihihi..any suggestion on how to get rid of ur old electrical equipments like wrecked CPU, monitor, tv, washing machine & many more which is sayang nak buang boley??

KONON nak jual kat scrap, but at last end up like this;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.














Does anybody want it???i'm let it go for free;) sian my first tv..this tv was bought while we were in Johor, few weeks after we get married..hubby went to work while me at home..on the first day kn tinggal, raser macam nak giler dok sorang2 kat umah..seb baik hubby really2 understanding so we went to Pekan Pontian to find for a gadget called TV..finally found this; it is actually a second hand tv (bought it at RM230..huhuhuhu..budgetnyer sal) at least it last for a year jugaklah!! now habis madu sepah dibuang?? terpakserlah buang demi xnak menyemakkan lagi rumah aku ni;) but sure, deep down in our heart, we will always remember ur service to us my dear old tv..gudbye to you..may lori sampah will pick up u tomorrow or else papa have to sent you to tempat pelupusan sampah before our neighbour came & warning us to get rid of u;)

huh, ni ader lagi CPU, monitor besar bapak gajah, my old notebook, printer..maner nak campak ni??nak buang macam tv tu raser macam sayang lagi..xper..xper..kita tunggu 2,3 bulan lagik;) then they will receive the same fate as that tv..kuikuikui..

Ok, enough bout that..today, we woke up early in da morning just because i have an appoinment with somebody to go for a house viewing..yap i have already told u that Insya Allah this year we will buy our own house and now in da stage of pemilihan;) erm..top of our choice(s) is Bandar Puteri, Klang since it is located near to our office, near to Jusco Bukit Tinggi & near to KESAS;) but we r afraid if that location is not the best place to stay (if lah) so does anyone of u bloggers out there know this house, i mean is it really2 ok or have other problem(s) that maybe we would terlepas pandang??
But, of course i am so so so excited to have our own house..we prefer already move in condition because we don't want to bother our budget to pay for both houses (tenant & own)..that house was capturing my eyes jugaklah!!! and now i can't stop thinking of that house..hopefully everything went so well..moga ALLAH kurniakan kepada kami petunjuk agar kami dapat membuat keputusan yang betul;) aminn..any updates bout it, surely i will share with uols..

ok, after that we just heading back to our home..and as usual, i'm in front of my notebook till i smell something nice..sah, dah agak dah..ni mesti kerje Haziq ni..guess what, he already have a follower dah..who else if not Ameera..xpercaya??tengok ni;















Kaki follower Haziq..ruper2nyer si abang tukang tabur bedak kepunyaan mokra dio, si adik sedang enak berenang di atasnya..sungguh pandai mereka bekerjasama















Wat muker innocentler teww..















Maner mahu larik?? dah bersubahat ngan abang dier pandai plak cabut larik yer;)

I guess i am happy with my weekend, how about u???

4 ulasan:

firahadifa berkata...

uih... main ape tue??

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

area bdr puteri tu ok gak rumh murah2 lagie ..cuma area klang tu suka jem .. slow2 view rumah .. kena pikir pro & cons .. kita tiap2 minggu duk berkemas dah nie ..penatttt

zailamohamad berkata...

betol kak Diana, Zaila pon tgh survey2 tanya kengkawan yg tinggal kat saner..diorang cakap situ area banjir..huhuhuhu..berkecai impian..

zailamohamad berkata...

salam perkenalan firahadifa, tulah diorang dok main salji ngan bedak tu..habis sebotol bedak..huhuhuhu..nakal sungguh anak2 mama ni;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^