Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 17 Mei 2009

Tadaaaaaa...My New House Lagik

After almost one day, finally i'm totally satisfied with this..i'm so excited that i can't close my eyes tonite..sanggup tu bawak notebook surfing atas katil;0 tapi bateri seakan nak kong so i have to admit that it is a sign for me to shut down this pc & start to dream;) besides that, my little Ameera also shows her unsatisfaction by always langgar2 her babycot, naseb ko lah Ameera dapat babycot kayu;)

Well, my dear friends out there, what do you think of my new house?? Insya Allah, i will stay in this house for a quite long time because i had an awful experience on losing all of my widgets, penat seh nak carik balik..

4 ulasan:

ienaadifisa berkata...

horray dah berjaya..
hehe...

pasni boleh ubah2 lagi cam iena..
haha...

hantu mengubah blog...

zailamohamad berkata...

hihihihi..tupon banyak lagi yang nak add..tapi blog iena lagi best!!

Mrs LVoe berkata...

alhamdulillah dh cantik. sha xreti tukar wallpaper.. slalu ade error.

zailamohamad berkata...

Thanks Sha..pasni malas dah nak tukar2 lagik..betol sha..leceh..hihihihi..tapi depends on mood jugak;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^