Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 17 Julai 2009

Bersiaran Dari Dorset Hotel, Pasir Gudang

Alhamdulillah..akhirnya hubby berbaik hati jugak ntok bawa kami bersama..tupon setelah bermacam2 memek muka merayu2 agar kami dibawa bersama..YES!!!! berjaya jugak so hari ni officially mak bersiaran dari Room 401, Dorset Hotel, Pasir Gudang & officially jugak mak EL hari ni..hahahahahaha..mampos aku kalo warga Solar baca ini blog;p

P/s : Kak Ti, jauh x ngan rumah mu ni???

5 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

ecececeh budak ni, baru kita komen kat n3 lemah semangat, rupa2nya dia dah sampai pasir gudang, have a nice day there ok!!!

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

selamat bercutiee ;-)

zailamohamad berkata...

Kak CT..hihihihihi..setelah buat muka sedey, akhirnya hubby kesian kat kami..hihihi..

Thanks akak Diana;-)

Tanpa Nama berkata...

hehehe..taktik buat memek muka sedih mmg selali success...hppy holiday!!

zailamohamad berkata...

akan ku praktikkan slalu;p

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^