Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 6 September 2009

Entry Basi

Actually this event happened on last Thursday
that's why i name it Entry Basi
before it's getting more Basi
baik aku blog cepat cepat
well
on that day my company ferasan kompeni aku lak
company where i work laaa
held an iftar for their clients
which is more into for Petronas people
the event took place at this hotel












the food??
quite ok for me
i love the satay ayam..hermm..so juicy..
their dessert pon ok jugak
i've try all of them & loike most of them
honestly mak xmentekedarah pon dat day
control malu kot cakap jolah nak diet;p
almost 3 consecutive year
Solar organize iftar kat situ
semua pon mak pergi
so macam dah boleh budget lauk apa yang ada
cuma this year chicken lasagna xder
no wonder i felt something missing
overall
puas hati
next year pergi lagi;)
btw
selected person will receive this special door gift from US Solarler


















actually last year punya presentating much better compared to this one
but the isi
i guess this year is the best
















kalo tahu nak dapat banyak ni
confirm mak tak order biskut raya dah!!!
ada serunding
& 5 items of biskut raya
& of coz
Kad raya from US




















last year punya tak cantik langsung!!!

since iftar yang kompeni buat ntok staff we didn't attend
this one is a MUST attend for me
cakap jerlah nak door gift tu
yerlah mak admit
this is one of the reason;)
but other than that
i am happy becoz i met somebody special there
who is accidentally also a blogger juga
hahahahaha
what a small world kan??
tapi she can't reveal her blog to me
it's ok
i respect her choice
anyway
to Kak K*****
thanks for the precious counsel
hahahaha
she just advice me to beranak lagi sorang
herrrrmmmm
let me think of it dulu
she said masa muda2 muda ke ai ni???
nak beranak ramai2
biarlah penat skali harung jer
by 35
STOP
at that time
i manage to deliver 4 child dah
adding ngan Haziq & Ameera
that would be 6
guys
what do you think????

P/s: Korang nak anak berapa ramai??


8 ulasan:

KV berkata...

akak rasa cukup jer 2 tu. Haha

tapi biskut raya, mERIAHHHHH!!! Best oh.

Nurhayati berkata...

wah sangat seronok, byk dapat kuih raya. tak yah order dah kan.. best2x.

hmm anak?? selagi ada rezeki tak kisah bape ramai.. hihihi

Abrahyn berkata...

kalau boleh i nak anak seramai yang boleh...tapi apakan daya, satu pun tak melekat lagi...huhuhu

honeylanz berkata...

nk jwb soalan last tu. ikut plan asal nak anak sorang aja. tp bila si abg dah besar.. pepandai je di sibuk2, mama nk adik, nk adik... so kena la bg adik kan... so now cukup la dulu 2 org anak... aci x??? hehehe

zailamohamad berkata...

KV, sepasang ok gok tu..kan kalu tambah 3, mesti dia terasing pulak!!

zailamohamad berkata...

Yati, bagusnya you..Zaila yang 2 ni pon dah rase huru hara tau

zailamohamad berkata...

Haida..cuba lagi..jangan give up!!! chaiyyokk!!!

zailamohamad berkata...

Has, xbest..tambah r sepasang lagi;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^