Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 28 Oktober 2009

~~Cepat Baik Sayang~~

My other half Zaila MC hari ni..selsema!! tapi bila Zaila call tadi
Me : "Ayang tengah buat apa??"
Hubby : "Tengah kemas rumah ni"

Owh, just rest je dear..takyah susah2..

P/s : begitulah hubby yang memang tak reti duduk diam atau isterinya yang pemalas kuat blogging?? ahaks^_^

~~I'm praying for his speeding recovery~~love you babe!!

9 ulasan:

zarin berkata...

wah! bestnya hubby tolong kemas rumah...
untung zaila :)

zailamohamad berkata...

Zarin, dia tolong sapu je kot;p
tapi nanti anak2 balik, habis bersepah pula;)

Lady of Leisure berkata...

heheheh..
alhamdulillah.. ringan skit bila ada yg membantu kan..
husband lady pun rajin membantu.. syukur sangat..
:)
kerja rumah ni kalau buat sama2, yg berat pun jadi ringan kan..

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

bagusnya hubby ..sakit2 pun rajinnnn ... semoga cpt sembuh k ;-)

honeylanz berkata...

rajin! nape zaila x cuti sekali? heheh

Nurhayati berkata...

walaupun tak sihat tetap rajin kemas umah.. bravo tuk enhubby hihi

zailamohamad berkata...

Lady, kadang2 je hubby Zaila ni rajin..hihihi..tapi tak dinafikan r dia banyak tolong Zaila..kadang2 kalau Zaila masak kat dapur, dia tolong jaga anak2;)

Kak Diana, dah sihat dah tu!!

Has, AL Zaila dah habis r;( kalo tak harus je Zaila cuti sekali

Yati, kombang semangkuk mamat tu nanti!!!

puan.farah. berkata...

huhuhu..sungguh swit =)

zailamohamad berkata...

puan.farah, u & en.suami lagi swit..macam orang baru kawen pon ada!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^