Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 28 Oktober 2009

Santapan Mataku

Biaserlah angin nak masuk rumah baru masih lagi berpusing2 dalam perut Zaila ni;p
so haruslah segala perbuatan & perancangan angan2 Zaila menumpu ke arah situ..hihihihi;)
Lately memang suka beli (alah, baru satu majalah dah keypoh) majalah kat bawah ni;-

Itupun tipah tertipu dengan tajuk 1001 gaya wallpaper tu..huh!! bukannyer ada 1001 jenis cara pon..pandai betol tipu tarik perhatian pembeli!! Overallnya, bolehlah sebab dalam majalah ni pon ada banyak contoh2 rumah yang mempunyai hiasan dalaman yang menarik..boleh ditiru diambil sebagai contoh ~~tapi pada part yang tertentu r~~ takkan semua nak tiruuu..kopaks mak kalo macam tu..tak seswai langsung!!!

Rumah ala2 mak datin ni..me suka yang simple je..sangatlah praktikal dengan Zaila yang mempunyai anak2 yang sedak aktif menyepahkan rumah membesar ni;)

Kawan2 pula, apa pilihan uols dalam menata rias rumah masing2?? care to share??

6 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

hehehe..
lady nyer umah husband yg hiaskan..
husband suka modern contemporary..
lady ni mcmana pun ok tapi jangan cam umah mak datin dah la, hihi...

zailamohamad berkata...

Lady, betul tu..kalau umah mak datin rase macam sarat lak:P
mak datin jangan marah ya

honeylanz berkata...

suka modern contemporary gak. hhehe..samala mcm has, dah sign aja S&P rmh, trs langgan majalah deco! tp bila move in just buat ikut modal yg ada aja ;)

zailamohamad berkata...

Has, betol tu..xper..kita buat slow-slow..kalau nak buat sekali harung..mamp*s..yg paling penting, rujukan dah ada;)

Nurhayati berkata...

rumah yati biasa2 je.. slalu beli barang ikut suka, nampak cantik je beli.. ntahhapehapekan ;)

zailamohamad berkata...

Yati, takpe..as long as kita tak membazir & berhutang kan;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^