Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 10 Januari 2010

Anugerah Juara Lagu 24 ~ Siapa Bakal Menang??

The following are the names of the contestants compete tonight :

01. Aku Skandal – Hujan (komposer/penulis lirik: Noh)

02. Tak Mungkin Kerna Sayang – Alyah (komposer: Ajai, penulis lirik: Habsah Hassan)

03. Aurora – Estranged (komposer/penulis lirik: Estranged)

04. Bengang – Akim (komposer: Amir, penulis lirik: Sheikh Qalam)

05. Aku Rindu Sayang Kamu – Black (komposer/penulis lirik: Yuzai)

06. Dan Sebenarnya – Yuna (komposer/penulis lirik: Yuna, Paan, Efry, Adil)

07. Rindu Terhenti – Tomok (komposer: Aubrey Suwito, penulis lirik: Tinta)

08. Pakai Buang – Stacy (komposer/penulis lirik: Edry)

09. Kau Aku – Aizat (komposer/penulis lirik: Aizat)

10. Pergi – Aizat (komposer/penulis lirik: Pete Teo)

11. Situasi – Bunkface (komposer/penulis lirik: Sam)

12. Bencinta – Faizal Tahir (komposer: Audi Mok, penulis lirik: Faizal Tahir)

13. Cinta Adam Dan Hawa – Misha Omar (komposer: Azmeer, penulis lirik: Allahyarham Loloq)

14. Masih Jelas – Hafiz (komposer: Aidit Alfian, penulis lirik: Ad Samad)

Who do you think will win?? As for my prediction, i think Bunkface will win it?? Or Yuna or Aizat or Faizal Tahir or Estranged or Misha Omar..Gosh, they are all great!!

7 ulasan:

honeylanz berkata...

tak ikut AJL..tp suka stacy : pakai buang...ber stamina aja dia

Wan berkata...

semustinya Y.U.N.A! :)

*gorjesmum* berkata...

i vote for faizal taher..yuna n bunkface too...besh2..cant wait tonite..

zailamohamad berkata...

Has, zaila jarang tgk tapi bila final mesti tengok sebab semua best!!

Wan, yes i like her voice too

Gorjesmum, tak tahulah Faizal Tahir mampu ke tak buat persembahan yg outstanding malam ni..dengar cerita dia sakit kan

Lady of Leisure berkata...

jarang tgk juara lagu.. but i go for yuna.. i think dia layak untuk jadi juara..
:)

Zuhaini berkata...

sy vote bunkface n faizal tahir!!!

jane_doe3328 berkata...

just nak enjoy their show ajer :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^