Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 11 Januari 2010

Heading to Tarbush Restaurant

Insya Allah, tomorrow i'll be heading to this restaurant with someone. Nope, i'm not going with my hubby but with someone who are very special. She (ops while zip my mouth) pays all the bill and i'm certainly will enjoy that moment~~huhuhuhu, moga murah rejki kamu~~

Honestly, i never eat at this restaurant before so i didn't know what menu should i order. Luckily, i have asked some people that i believe always dine in this restaurant besides getting some info from the internet. Thanks Lady for suggesting me to try Shawarma;-

pic credit to here

I noticed that most of the customer like to order Tarbush Mixed Grill;-

pic credit to here

As an appetizer, they suggest to order this Falafel ;-

Pic credit to here

For those who have the experience to eat at this restaurant, do share with me what's HOT in Tarbush k;-) By the way, i will go to Tarbush in Sunway!!Hope to enjoy in there^__^

13 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

me pun tak pernah rasa tarbush punya meal.tapi pernah tengok cheff wan demo makanan tarbush.nampak mcm byk rempah2 diorang guna.hope u'll enjoy the meal n share the taste!

fabulous.farah berkata...

vavava..orang belanje..bestnye

honeylanz berkata...

xpernah rasa lagi la..tp besh tu org belanja...;)

zarin berkata...

tiap kali ke tarbush, sure order shawarma...best!a must try dish hihihi...nanti zaila try la :)

ComeyBelako berkata...

amboi...siap buat homework lagi. very good. hehehe...
btw, i have sent friend request to yr facebook. accept yer. tq.

KV berkata...

adakah sama dengan tarbush kat kota bharu? Tak pernah nak try lak kat situ. Bila ek nak pegi ntah.

zailamohamad berkata...

Elissmie, harap2 sedaplah kan..

ff, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari!!

Has, tulah zaila dah lama teringin nk makan masakan arab

Zarin, memang nak try ni..ramai review sedap!!

Comeyblako, hahahaa..mestilah..kang g sana order makanan yang ntah hape ntah..wat rugi duit member aje..btw, already add u in fb

KV, kat KB ado jugok ko??waaah, veridevas ni;-)

Lady of Leisure berkata...

hehe.. hope u ll have a great time there..
:)

Wan berkata...

waaa.. bestnyer nak g tarbush! tp part yg paling best sbb ada org nak belanja! ;)

kak ina kl berkata...

salam zaila..memang cedap makan kat tarbush ni..puas hati walaupun harga dia..mak datuk...
semuga anak kamu berjaya dalam pertandingan tu yer..

maya amir berkata...

ohww...nmpk mengancam makanan2 di tarbush.. tak penah pun try sana.. almaklum nk ke kl pun payah..heheh...tapi yg paling ngancam, bile org belanja laa..hehehe...

CT NORAMIZA berkata...

akak x penah pegi tarbush ni, best x dik? :)

zailamohamad berkata...

Lady, really had fun today!!

Wan, alhamdulillah rezeki^__^

Kak Ina, wsalam..thanks ya;)

Maya, sesekali datang ah KL jalan2, leh kita jumpa

CT, sedap juga!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^