Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 15 Januari 2010

Fella Deisgn 3 Days Only Sale

Aisey takleh nak upload gambarlah pula..by the way, more info here
Bgaus juga kalau boleh cuci2 mata perabut untuk rumah baru kan*wink*wink*

4 ulasan:

che'puan Idot berkata...

apakah kebabommm jatuh rega nya??
mak nak follow gak

linahilmin berkata...

wah, wah... i dah terbau new furniture nih! bila exactly u nak pindah.. let me know kay, i nak pi sebok2! he he he!

Lady of Leisure berkata...

seswai untuk yg nak masuk rumah baru ni hehe...kan zaila kan..

zailamohamad berkata...

che' puan idot, tak tahulah tahap harga tu jatuh tahap apa..jom kita p sana!!

Lina, zaila takleh nk kasitau exact date but supposed dah boleh pindah dah, cuma ada masalah ngan lawyer sket..Insya Allah awal tahun ni kot

Lady, a'a..tapi zaila tak tahulah akan dapat kelulusan dr Menteri Kewangan ke tak..al maklumlah sofa lama nak buang kat mana..hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^