Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 30 Julai 2011

Free Fridge Magnet

*sticky entry sampai ada pemenang yaaaa*


Oleh kerana soalan yang aku bagi tu ramai yang takleh jawab..so aku rasa to be fair pada semua orang, aku nak tukar Give Away ni pada Misi Pencarian Pembaca Ke 50 000..So pada sesiapa yang bertuah, sila print screen bukti & email pada aku zailamohamad@yahoo.comSiapa cepat dia dapat..owh, aku nak tambah satu lagi fridge magnet dari Dubai, so semua sekali 3 fridge magnet free yaaaaaaa..so mari kita lihat siapa yang bertuah;)

1 ulasan:

maya amir berkata...

puas ku scroll..kat mana nak check bil reader tu? punyelaa bersungguh nak FM.. akan ku dtg sini tiap waktu..ewahhh:)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^