Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 10 Februari 2009

Guess what??

Hubby is coming home..dah sampai pon..kelakar..yesterday he went there flight 2.45 pm, arrived at 4.45 pm (Vietnam time)..Malaysia lewt sejam dari sane and got news that his site visit was last minute cancel to this Friday. Fortunately one of his colleges still in Vietnam becoz of air ticket's problem..so hubby cepat2 tukar flight, balik saing ngan member dier tu..So, xsempat nak shopping aper pon..he just bought some free duty chocs at KLIA for his beloved son..ntok mama, xsempat nak beli aper pon=(

Nak cerita sal Haziq, anak bapak tol..nak tido pon cari "pepe" (means his papa), bangun tido pon cari pepe, all da time he keep on asking the same thing, jenuh aku nak menjawab.."papa g kerja sayang"..sian tol anak aku..bangun pagi tadi, panasnyer badan..rindu kat pepe dierlah tu..petang tadi nursery told me that his nose is bleeding..panas badan kot..so i drop by kat kedai berdekatan umah aku to buy air penyejuk badan cap kaki tiga..tapi haram jadah susah nak bagi mamat ni minum..kalo air kaler2, laju jer dier minum..tadi baru jer muntah, but nasib baik badan dier dah makin sejuk..one more thing, Haziq ni ada athma so aku beli r pati sarang burung, pon xjalan gak..no wonderlah dier suka sakit coz punyalah susah nak makan ubat (not really gak coz kadang2 dia sangat2 suka makan ubat sampai nangis2 minta lagi)..ntahlah, xfaham aku ngan budak2 ni!!

Ameera lak, she just develop her crawling skills today, first time aku nengok dier laju merangkak..very fast learner r anak pompuan ni=) tapi watch out, almost everything on the floor dier nak masuk mulut..letih gak macam ni..suka ngutip jer..so umah nak kn sentiasa bersih r..tol tak??aiyaaa...manyak penat looOOooo..

Maybe this Thursday hubby g lagi but im really2 praying that his bos will sent somebody else to attend this site visit..n lucky for him to come home today coz his son really miss him toOOooo bad..leh r mama sleep well tonite, hihihi..malam tadi tido terganggu coz Haziq sedar in da middle of the nite crying for his pepe..huhuhu..hari ni ngantuk giler kat opis..nasib baik xmasuk lalat masa nguap tu;p

Lastly, tadi masa solat Isyak..masa duduk antara dua sujud, all of sudden Haziq came and give me a kiss on my cheek..dalam hati..how sweet (alamak, xkhusyuklah plak)..but it really2 touch my heart sampai menitis airmata ni..Haziq, biler besar nanti jadilah insan yang berguna pada negara ya sayang..mama love you very much!!

Till then, sambung esok..sorry no pics were taken today..since my hubby go Vietnam for just a few hours so he felt really2 darm tired..tengah landing kat atas katil dalam bilik..poor my man..i love u soOOOo much..hihihi..jangan muntah yer;p

2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

wahhh suka dia hubby dh balik.. hepi for u

zailamohamad berkata...

of course sha..hihihi..ada teman tido malam ni..hip hip hurey;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^