Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 24 Februari 2009

My new BABY;p

My new baby really2 making me "mad"..dalam erti kate yang lain..giler..bukannyer giler penyakit yang diwarisi tu tapi more into addicted..ya saya mengaku saya gila berinternet..thanks for my celcom broad band tu coz i can bring my baby anywhere i like and i can online 24/7 almost everyday..tapi giler r kalo online sokmo kan??yer r..i also need to take care all of askar2ku and also hubby which is quuite jealosy dengan benda alah yang dipanggil broad band ini..

i'm addicted to internet not becoz i'm addicted to be an supreme active blogger, but i am addicted to da internet becoz i have my new baby inside it..giler??bukan ker orang ngandung kat perot bukannyer kat notebook/pc??yes guys, i already have a sales blog which i name it http://www.marikelih.blogspot.com/ i know it's sound like so so so so kelantanese rite..that's da reason i name it coz i wanna show to you that my products all originate from Kelantan and i am proud of it..but of course, from time to time i will add my collection of stuff..xkisahlah either new or used, i will make sure that my products are authentics and in good conditions or otherwise i will return your money back..

Aisey macam promote baranglah plak..ok lah..to all of my friends, bloggers, or saper2 yang berminat ntok beli kain tudung bawal, kain sutera..silalah singgah at my new baby in town ni..fresh macam baru kuar dari oven lagi ni..hopefully all those penat lelah (tido lambat, rumah bersepah n anak2+laki agak terabai)..akan berbayar..Sian diorang terpaksa tido awal sokmo becoz kn paksa..kalo taks, nanti habis baranganku digodeks2..and million of credits to my beloved husband yang always want to be "the new nanny" to all of my children.

So guys..please support me..Special price offered as it is my first batch of my project..Please please please support me by buying all of my products;p

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^