Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 24 Jun 2009

Jawapannya...Ngeh ngeh ngeh...

Salam semua..sorrylah kalau Zaila terlambat bagitau jawapan pada teka tekuk ni..bukan aper, semalam Zaila baru start puasa ganti (hihihihi, orang lain dah beraya lame dah, Zaila baru nak ganti!!!!) so, pas jer buka puasa terus flat..tido sampai pagi;p
Hari ni jek raser ok sket..maklumlah perut dah bole terima hakikat yang tuan punya diri ni puasa..hihihi..oklah guys, ni soalan teka tekuk dari Zaila kan;-

apakah menatang ini???
jawapannya;-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ini aderlah tempat simpan klip kertas, kat bawah alien ni ader magnet so bila kita angkat, klip2 kertas yang melekat kat magnet tu akan terangkat so bolehlah ambil & guna..comel kan?? boleh lekat kat fridge jugak sebab ader magnet..ngeh ngeh ngeh..

Nampak gaye semua orang xdapat teka..tapi hadiah tu Zaila nak kasi jugak kat Kak CT & KV..sila emailkan address korang kat sini ya : zailamohamad@yahoo.com
Insya Allah, Zaila akan pos secepat mungkin..thanks pasai sudi meneka;)

1 ulasan:

KV berkata...

wakakaka..biso2. Sapa la punyo idea reko ni. Bijok2.

Hehe,,mekasih nak bagi adiah, Nanti akak emel. Lebiu!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^