Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 3 Oktober 2009

Perasan Tak??

Korang perasan tak??
Zaila perasan sangat
tapi nak wat macamana..
tuan empunya diri tak bagi
dah dia suka gaya macam ni
lantak ko lah nak
janji bahagia;)

rambut anak pompuan Zaila ni tak sama panjang kat depan nii..
konon haritu papa dia nak gunting kasik sama
tapi sampai sudah Ameera tak nak bagi keeeerjaaasama
last2
beraya lah Ameera ngan fesyen rambut yang bertakok ini
mama dia??
senyum ajer..
janji Ameera bahagia kan;)



P/s : Burok comel sungguh muka anak dara mak sorang..ntah bilelah boleh potong kasik lawa sket rambut Ameera ni..haiii..dahler rambut Ameera keras, lebat lak tu..korang ada suggestion tak nak potong macamana rambut Ameera ni so that nampak ayu & anggun sket macam mama dia;p

10 ulasan:

honeylanz berkata...

ameera menangis x if pg gunting rambut? si ery meraung2 mcm sakit sgt kena gunting rambut. hehehe

zailamohamad berkata...

nangeslah has..pasai tu papa dia fed up tak nak potong..kalo hantar kedai lagilah..hau biru

KV berkata...

ahaha..dina pun kami kena pegang kuat2 nak gunting rambut dia. Tu pun senget benget.

Ami berkata...

janji comel huhu.

Lady of Leisure berkata...

heheheh... tak sama panjang rambut tapi still look cute..
takpe skrg ni org kata stail heheh..

zailamohamad berkata...

kak KV, Dina dah besar boleh dipegang2..Ameera ni, tahu nangis jah..bosan tol;p

Ami, comei ko??

Lady, harap2 pasni jadik ikotan ya..hihihihi

ARIFFDA berkata...

fesyen rambut baru ni...
hhehe

CT NORAMIZA berkata...

heheeh..budak2 mmg cenggitukan, susah sgt nak cooperate kalau nak potong rambut :)

zailamohamad berkata...

Kak CT, hihihihi..agaknya ada pengalaman ngan Rifqy ya;)

zailamohamad berkata...

Kak Bada, fesyen apa macam ni..xlawa langsung!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^