Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 27 Oktober 2009

~~Sinari Hidup Anda~~

Mood menghias rumah masih ada lagi;) Siler jangan bosan ya..ayuh, kita menyinari hidup kita dengan cahaya dari lampu neon ini;-
























P/s : Nampak sangat sudah takder tajuk yang hendak dibualkan;) Kawan2 suka design yang macamana?? Ada sape2 boleh share tak mana kedai lampu yang murah di area Klang Valley ni??

8 ulasan:

honeylanz berkata...

suka modern design. tp x pasti kedai mn yg murah. kami just beli kedai terdekat dgn rmh aja ;)
# lenguhnye leher ms kt kedai lampu! rambang mata nk pilih & kn mendongak

Lady of Leisure berkata...

hi zaila..
lady suka lampu yg modern tapi simple.. :)

kat ikea banyak lampu yg lawa2 jugak..

zailamohamad berkata...

Has, betol tu..kalau dah p kedai lampu..haruslah lenguh leher nak dongak kan;)

Lady, Zaila pon suka yang modern style..tp kalau chandelier pon zaila suka juga (tapi yang jenis simple r)

zarin berkata...

amboi amboi macam2 jenis lampu ada di sini ye!...best best!
ala zaila...i suka puegi satu kedai lampu ni tp dah lupa la apa nama kedai dia...slalu i pegi yang kat bandar baru ampang...ish tetiba pulak i lupa nama kedai tu...:(

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

rambang mata .. ramai yg kata kedai kt puchong tue murah .. try tgk blog moon dia ada review psl kedai lampu tue

N A N I E berkata...

Suka design modern..:) sebab simple and senang nak bersihkan..Ade gak out of concept..beli candelier hehe tapi kaler hitam :P

Kalo you nak beli, try pegi kat House of Lighting Puchong..kedai tuh tepi highway LDP..dedekat ngan kedai perabot jati..I rasa kat sana good deals gak..byk choice and murah..die ade kasi discount lagik..Try la gi tgk2 :)

KV berkata...

akak nak lampu tido yg boleh wall plat (tatau eja) senang nak baca novel atas katil tanpa mengganggu hubby tido. Tp masih tidak kejumpaan.

zailamohamad berkata...

Zarin..isy, macamana boleh lupa ni??kalo dah kembali ingatan tu, sharelah ya;)

Kak Diana, boleh kasi link dia tak??

Nanie, zaila pon suka design yg simple..kalau candelier yang sarat ngan kristal kicik2..susah nak bersihkan nanti..maklumlah empunya diri pon bukan suka sangat kemas rumah;P

Kak KV, acu cari kat IKEA..mesti ado!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^