Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 17 Disember 2009

MANGO Warehouse Sale Today!!!

More info here
Ada sape2 mahu ajak saya ke Bukit Tinggi tak??

10 ulasan:

blogresipi.com berkata...

wah...MNG buat sale ye.bestnya!

blogresipi.com berkata...

wah...MNG buat sale ye.bestnya!

zarin berkata...

eh apa kena mengena bukit tinggi ngan mango tuh?
i pun baru terpikir nk pi bukit tinggi esok tp malas pulak nk drive sbb hubby tarak..)

KV berkata...

oh..jauhnya..huhu

Lady of Leisure berkata...

hehehe.. wow MANGO tuh zaila.. best tuh...
jom jom..

CT NORAMIZA berkata...

zaila, akak masih berpk2, nak ke klcc/midvalley esok :) bestnya

honeylanz berkata...

huhuhu.. has dah masuk MNG klcc last sunday...x dpt nk pg lg dah..heheheh

zailamohamad berkata...

blogresepi.com, best!!

Zarin, kat Jusco Bukit Tinggi ada MANGO;) bukan Bukit Tinggi yang kat Genting tu

KV, kirim ah!!

CT, KLCC lah!!

Lady, jom..

Has, wah sudah merembat ya;-)

wan berkata...

MNG outlet yg kat queens park tu pon not bad jugak.murah2 dan byk choice. org pon tak ramai..

zailamohamad berkata...

Wan, Zaila suka p MANGO Bukit Tinggi, pun xramai orang juga;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^