Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 22 Februari 2010

Cantik Tak Saya??

Anak pompuan mak dah potong rambut, fesyen ala-ala Cleopatra gituuu..pasal tu Ameera tanya "cantik tak saya" heheheee ok mak tipu, sebenarnya mak yang nak tanya uols, cantik tak anak pompuan mak rambut macam ni??

Mak nampak makin "otai" adoooo..

9 ulasan:

Ami berkata...

mesti la cantek si mata bulat nie!

honeylanz berkata...

cantik! comel lote gitu

CT NORAMIZA berkata...

comel, akak suka budak pompuan rambut cenggini, comel :)

N A N I E berkata...

bulat! comelll sangat :)

mohdandmeriam berkata...

salam zaila. cantik anak emak - pandai pula posing buat mata besar tu..cutelah. dalam mulut tu ada chocolate ke..nanti panjang sikit bolehlah emak trim yg didepan tu biar sama kan.

Lady of Leisure berkata...

sangat comel... mata bulat cute sangat,..
:)

Tihara berkata...

cantikk macam anak jepun..mata molat ;)

eynda berkata...

Kiut...mata dia bolats :-)

maya amir berkata...

comel!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^