Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 19 Jun 2011

Spring Cleaning~All Must Go at Lowest Price

Sejak dah makin gemuks berisi ni, banyak baju dah tak muat. So ada few items yang Zaila nak let go, most of them still in good condition lagi, ada yang pakai beberapa kali sahaja. So kalau berminat boleh email Zaila di zailamohamad@yahoo.com / simply reach me at 012-3228651.



cotton blouse corak abstrak (pakai sekali sahaja sebab tak muat tang lengan tu) ~ RM20


saiz 44

Marks & Spencer blouse (ada kesan brooch kat atas bahu) ~ RM30


Saiz UK16 (L) Harga masa beli ni RM150


muslimah shirt (baru pakai 2 kali, kain sangat berkualiti) ~ RM20


jenama Ukhti, beli online



blazer jenama Agenda (pakai 2 kali sahaja, tupon masa interview) ~ RM50


saiz L



baju strechable, saiz XL (pakai 2 kali sahaja) ~ RM20


kimono blouse ~ RM20



2 lapis



Arcadia muslimah dress ~ RM30



saiz L





Creme dress ~ RM20







kebaya (tak pernah pakai sebab lepas beli diriku mengandung) ~ RM50 saiz L



kurung moden ~ RM50


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^