Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 18 Jun 2011

Tudung Hawa Murah

Actually Zaila tak suka pakai tudung jenis ada awning ni (some people say scallop) sebab rasa tak confident je bila memakainya; one of the reason of courselah rasa muka ni bulat membola aje;P Selain tu rasa tak ubah macam orang Ind*n je aku ni!!

Tapi sejak terjumpa dengan Tudung Hawa ni, semua alasan tadi tolak ketepi. Yang pasti Tudung Hawa ni banyak memenuhi kriteria tudung yang suami Zaila suka sebabnya;-
# of courselah harga tak semahal jenama di butik tertentu tu tapi jangan risau Tudung Hawa nipun bukannya kelas pasar malam juga. Pendek kata ianya mampu milik;)
# tudung ni labuh & menutupi dada (sesuai sangat untuk muslimah yang begitu menjaga aset ehem ehemnya)
# material kain yang sejuk & selesa dipakai dalam cuaca panas macam sekarang ni
# corak & hiasan yang menarik, taburan manik berlian kelas A yang bling-bling gitu

Ni tudung yang Zaila pakai semalam, dwi warna (pink & purple) dengan taburan manik bling-bling gitu..Ramai yang puji cantik;P (tapi tudunglah yang cantik, bukan tuan yang pakai tu)




taburan manik depan belakang tau, kain jenis macam kain net tapi tak jarang & lembut sangat


Oklah, actually Zaila ada jual juga..Hehehe..tulah tujuan promote kat atas so pada sesiapa yang berminat, boleh email kat zailamohamad@yahoo.com atau sms je di 012-3228651




Harga : RM55 (termasuk kos pos ke Semenanjung & Sabah Sarawak dah tu)




TH1 (dwikaler purple & biru)~ada taburan manik depan belakang & atas awning

tepi kiri kanan macam ada hiasan kedut-kedut sket




pandangan depan




TH2 : dwi colour (hijau & biru) dengan hiasan bunga manik




hiasan manik yang cantik




soft je warnanya




TH3 : dwi colour (merah & hitam) dengan taburan manik depan belakang & atas awning




awning







tepi kiri kanan ada kedut-kedut




TH4 : dwicolour kuning susu & biru muda




alamak, gambar rosak ah







contoh terdekat hiasan kat tepi tudung tu







TH5 : kaler hitam (serious yang ni cantik)







kain macam baldu gitu







awning







TH6 : kaler purple (sweet je)







close up kain (serious lembut)




awning




TH7 : kaler kuning mustard dengan hiasan taburan manik berlian







penuh kat belakang tudung ni




meletop ah







awning pon cantik







TH8 : kaler coklat hiasan berlian







taburan manik menyerlahkan lagi tudung ni







taburan manik kat belakang tudung






Oklah, siapa berminat sila reserved cepat-cepat..bolehlah bergaya untuk ke pejabat ke kedai Acheh depan rumah ke..Kalau cikgu-cikgu tu, mesti debom punya ah kalau ke sekolah pakai Tudung Hawa ni;)

3 ulasan:

Nurhayati berkata...

yang penting cantik dan selesa.
harga kalau murah lg baguskan.
cam yati beli ariani mahal2 pun pakai xcantik gak.
lg pun ensuami xsuka tudung cm tu gatal nak jugak,
padan muka mmg tak lawa langsung.
degil lg lawan ckp suami kan hahaha

Sofya berkata...

cantik tudung2 yg awak jual tu... ;)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

cik abang eliss tak berkenan eliss pakai tudung ni. dimaid kan eliss hr tu ms try :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^