Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 27 September 2011

Jom Sertai Blackmores Our Best Moments Contest

Menyampah pula bila aku tengok gambar yang aku submit dalam contest ni..Hahaha..Bukan apa, memula cadang nak upload gambar lain then bila tekan butang submit tak keluar-keluar so aku tukarlah gambar yang lain kan..Sekali bila dah submit..hambek koooooo..gambar lain yang masuk T__________T" *nampak sangat mak buta contest*

Oklah, since aku tahu yang aku tak akan terpilih pon..so aku nak ajak korang sama-sama meriahkan contest yang dianjurkan pleh rangkaian produk makanan tambahan terbesar di Malaysia iatu Blackmores..Senang sangat nak masuk contest ni, mula-mula masuk website Blackmores Our Best Moments dulu, then isi borang, upload gambar & lepas tu canang-cananglah kat facebook korang ke, Twitter ke atau pon blog suruh vote like..Kalau korang nak vote aku punya, boleh masuk ke sini & then lepas tu cari nama aku (Zaila Binti Mohamad) & kliklah butang love tu..thanks ya kalau tolong vote..Walaupon aku tahu takde chance pun nak menang tapi takpelah..aku masuk untuk memeriahkan majlis aje *skemanya jawapan*

Oklah..contest end 31/10/2011..cepat-cepatlah masuk kalau nak memenangi percutian 2D1N kat Singapore..Banyak juga hadiah lain yang menarik so apa tunggu lagi..jom sertainya sekarang!!!

2 ulasan:

Tihara berkata...

rajin betul zaila..gud luck :)

zailamohamad berkata...

thanks;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^