Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 8 September 2011

Porch Raya

Dah siap sebelum hari raya, haruslah serba serbi letak raya kat belakang kan;P *lariksss*

Punyalah lama aku bersabar, akhirnyaaaaa...nak reveal sikit je sebab keadaan masih kelam kabut lagi..Kalau nak tengok sepenuhnya, moh bertandang ke rumah;P


bunga hiasan yang aku beli tu dah dicat balik kaler kuning..menyerlah tak??


ingat tak Misi mencari pagar dulu?? Aku tempah yang jenis folding (berlipat) tu

aisey tak nampaklah pula lampu pagar tu..hehehe


aisey, nampak plak bontot kete Mesz aku tu;P


cadangnya nak beli beberapa pasu pokok bunga hiasan kat sini tapi masih belum sempat membuat lawatan ke nurseri lagi..hehehe


Orang lain sibuk tayang gambar raya, aku dok tayang porch raya oklah, tu je;P


tata!!

12 ulasan:

sisdee berkata...

wahhhh wahh..porch pun raya ek...hehehhehe cantik!!!

Anis Rosli berkata...

aiyokkk jelesnya...huhu..rumahku kat shah alam terbiar sudah...jeles la pulak tengok umah zaila ni...nak tanya la...kenapa agaknya zaila pilih pintu pagar berlipat tu...apa kelebihannya berbanding pagar biasa tu..bukan apa...kalau menarik...teringin gak nak pasang kat umah kui kui kui

littlehumblelynn berkata...

zaila

wah cantiknya..nak tanya costnya zaila..aci x reveal..x pun YM FB ok..sbbnya nk buat kat rumah jugak ni...

almaklumler rumah 2nd..banyak benda nak wat maintenance..antara yg wajib nak reno adalah porch tuh..

Nurhayati berkata...

wah wah wahhhhhhhhhhhh

AyuKirana berkata...

lawa ah zai laman...ko kena makeup sikit je letak bunga2an..pastu idea mengorek balik porch tu series nampak luas...hehe, tima kasehla menerima kunjungan aku yg ad-hoc aritu...syok aku dpt beraya umh ko :) ...siap ada cocktail lagi...spegetti pn sempat masak...perghhhh!!!

Madam Bling Bling berkata...

cool..something new for raya! yeay

Azmiezas berkata...

Cantek..
x nak jemput akak ke rumah ke?..ekekekek..(gurau je)

zailamohamad berkata...

sisdee, hehehe siap time raya, haruslah cakap porch raya kan;P

Anis, depan rumah zaila ni orang selalu parking kereta, kalau pilih yang terbuka biasa tu macam makan space sket, kalau ambil jenis folding ni macam jimat ruang..tapi tgk keadaanlah jugak kan;)

Lynn, kos yang zaila bgtahu tu sebenarnya dah murah compare ngan kerja yg diorang buat..apa2 jom datang rumah kita discuss lebih sket..hahaha

Yati, wah wah wah;P

Ayu, thanks juga sebab jd org pertama beraya kat rumah aku;)

Madam Bling, Bling..makacih dear:)

Azmiezas, insha allah..memang ada planning nak buat pon;)

DaZzlingLilLy berkata...

cantik pagar ko zaila..

Ana Suzana berkata...

mmg cantek... =)

Joy berkata...

wahhh..ni yg syok duk landed hse. ada laman ;)

zailamohamad berkata...

Lilly, alah pagar bese2 je tu..bukan pagar emas pon yang;P

Ana, takleh lawan rumah ko lagilah Ana oi;P

Joy, silalah pindah sebelah rumah saya;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^