Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 27 Oktober 2011

Kim Kardashian Fairytale Wedding

Haritu aku ada tengok siaran ulangan Kim's Fairytale Wedding di saluran E! Astro 712..Giler ah!! terpukau sekejap aku bila tengok si Kim tu..tahu..tahu..walaupon semua tu pelesu, tapi kooooo..muka dia the very gebusss & vadevasss kooooo..Aku yang pompuan ni meleleh air liuq tengok, kalau laki dia orang laki lain tak tahulah camne:P

 pic credit to here

Tapi en suami selalu marah aku kalau aku tengok chanel E! ni.."suko benar tengok benda tok pekdah!!" sorrylah yang..bini mung ni lesbian meme minat rancangan-rancangan gini, kalo rancangan keagamaan Discovery Channel tu..sekejapan je TV yang tengok aku:P

Moh kita kenal the Kardashian family;-

what a perfect family, penuh dengan drama, konflik & kasih sayang..Eventho diorang ni saling bergaduh-gaduh manja..tapi in the end, baik semula..macam tulah adik beradik kan..bak kata pepatah "air dicincang tak akan putus" (picture credit from Trending Today)

Laki Kim ni nama Kris Humphries..hensem juga walau badan macam giant:P

Anak beranak diorang ni sume gorjes-gorjes pic credit to fashiontonights.com

haritu Kim memakai gaun rekaan Vera Wang..haruslah double gojesss kan..haisyyy menjejes air liur:P

harap-harap bahagialah kan..Jangan jadi macam retis Hollywood yang lain, kawin cerai kawin cerai..Alah, retis Malaysia pon berlambaks gitu..*ops, buzibodinya haku*

Tapi dalam 3 beradik ni, aku paling sukakan Kourtney si kakak tu..Dia ni matured & cool je kan..anak dia pon comel=)

lepas berpenat lelah merancang semua ni, after all dramas..akhirnya..tercapai juga impian Kim untuk kahwin macam ni..diorang ni..kan main lagi merancang..dari kecil lagi dok koyal nak kawen macamana..Haisy, mintak-mintak anak aku bukan macam ni T____T"

4 ulasan:

Ijah EmoTemo berkata...

alaaa ijah tak sempat nk tgk :( serius suka dgn family kardashian ni. hehehe.

yatie chomeyl berkata...

ore suko jugop tgk channel E yg lagho ni. hubby ore pun ngepek..kalu tgk berito tu metar jah pastu dh blah hahahha

CeqGu berkata...

erkk sape kim ni zaila?? ambo jarang benar buko channel 712 ni...huhuhu

zailamohamad berkata...

Ijah Emo Temo, kat youtube takdak??

yatie chomeyl, hahaha husben kito serupolah kam

CeqGu, alahai retis matsaleh hok pemes tulah..kawin xsapa 72 hari dah cerai berai..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^