Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 21 Disember 2011

Happy Birthday Amirul Haziq

Hari ni birthday anak bujang sulung aku si Amirul Haziq..Alhamdulillah Haziq dah masuk 5 tahun..Tapi kesian, every year sambut birthday dalam cuti sekolah so takdelah birthday celebration kat sekolah dia *mama suka je sebab jimat tak payah beli kek* Hahahaha

Hari ni Haziq batuk-batuk..hopefully janganlah jatuh sakit birthday boy yaaa..

Alhamdulillah..Amirul Haziq membesar bagaikan juara sekarang ni..Eventho selalu buat mama & papa sakit jiwa dengan perangainya tu..hehehe..Dia ni manja terlampau..ngalahkan adik-adik..Selalu kena buli dengan Husna & Ashraf..Tapi boleh juga mama harapkan untuk jaga adik Ashraf..Pantang kalau mama tak tengok TV konferm dia tukar chanel Astro 611..He love to watch Conan, Ultraman, Upin Ipin, Boboboi, Hagemaru, Arale & many more lah..Kalau ada kartun, sambil buat kerja pun mata tak berganjak dari TV tu..Lepas tu one more, mulut Haziq ni memang tak pernah berhenti bercakap..berbunyi macam murai tercabut ekor TAPI kalau depan orang (i mean not me & my husbandlah) diam membatu *pemalu macam mama dia* ahaksss:P

en suami email me this picture of Haziq..masa ni umur 11 bulan..sebijik macam Ashraf kan??

Owh rindunya dengan Haziq masa baby dulu..montel & berisi!! tak macam sekarang..Susah sangat nak tengok dia makan..sangat memilih but i know his fav food are nasi ayam, spaghetti, pizza & junk foods which is mama tak bagi makan TAPI hak tulah dia paling suka -_____- Letih tau berperang nak suruh dia makan, kalau nak tengok dia makan banyak sket kenalah rajin suapkan *manja*

Tahun depan Haziq masih bersekolah di Genius Aulad tapi kali ni kena masuk kelas pagi pula..Alahamdulillah, we have already register him in one of islamic private school for him in 2013 tapi tak boleh nak cakap lagi sebab takut tak dapat masuk since the seat is very limited, siap ada exam lagi before that..Moga Allah permudahkan segalanya..

Herm..rasa macam nak sambut birthday Haziq kat kampung je this weekend..oh my god, can't wait!!!

Daaaaaa....

11 ulasan:

FaRah Baharom berkata...

Hepi Birthday Haziq.
Smoga menjadi anak yang soleh. :)
Skrg nk masuk skolah rendah pun nk bertest bagai..adoila.

littlehumblelynn berkata...

zaila

mu kelik kg mggu nih..aku nak balik ganu gak..tp x tau lagik sbb si auni macam x sihat sgt..huhuhu

utk haziq- smg jadi anak yg soleh..anak aku hak baya anak mu -si ain..payah makan jugak..kena bersuap sokmo..

sabar jelah!!

fiza berkata...

♪♫ Selamat Hari Lahir yg ke 5 Amirul Haziq ♪♫

Semoga menjadi anak yg soleh bila besar nanti.

Ami berkata...

happy bday abg haziq.semoga membesar menjadi anak yg soleh,berjaya dunia akhirat.behnyo nok kelik kelante hehe

yatie chomeyl berkata...

kelik kelate ko weekend ni zaila? hepi bestday Haziq..semoga membesar jd anak yg soleh :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

heppi beastday haziq .. gebunya pipi dia time baby tue ..

AziE berkata...

hepi besday haziq

Nurhayati berkata...

Happy Birthday Amirul Haizq yang ensem!!
moga jadi anak yg cerdik pandai dan soleh dunia akhirat.

zailamohamad berkata...

untie-untie semua..kalaulah Haziq baca komen-komen semua ni pasti Haziq bangga;-)

thanks uolsssss

Lily@MamaZaraZareef berkata...

happy bday abg haziq..comelnyeeeee haziq time kecit2 tuh..=D

sisdee berkata...

oh hepi belated bday dear haziq..sorry lmbt wish :) wish u all the best :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^