Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 17 Februari 2012

Lorenzo Warehouse Sale~Dugaan Lagi!


sumber dari sini

Owh, kenapakah??? Pada yang berminat, bolehlah ke sale's gallery yang berdekatan:)

6 ulasan:

Has berkata...

zaila..rozel pun tgh ada sales tu ;)

DaZzlingLilLy berkata...

waduh2...mesti best punya sale lorenzo ni kan..

fiza berkata...

Alaaa...tak mampu lah nak beli even sale pon.

yatie chomeyl berkata...

sabar zaila sabar..bawak bertendang eh silap2...bawok bertenang ehehe

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

x mampu lagi nak beli kat situ. mampus ..hehehee

zailamohamad berkata...

Has,

iya ke?? pengsan!!

Lilly,

sale nya best..tapi pada yang berkemampuan jelah..hikhik

Fiza,

kumpul duit sket2 r..hehehehe

Yatie,


bertendang, eh bertenang doh ni:P

Eliss,

mampu tengok jelah..hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^