Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 25 Ogos 2012

selamat hari raya aidilfitri buat semua

Assalamu'alaikum,

Selamat hari raya Aidilfitri buat semua yang mengenali kami di sini..Dah puas beraya di kampung kita sambung beraya di bandar pula..raya kan sebulan:p



Tema kami tahun ni adalah kelabu..bye!


3 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Slamat ari raya! Kitorang kuarantin beraya 2 minggu sbb en papa outstation pi labuan. X yakin nk beraya bertiga ngan anak2 je..huhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

he..he comei si kecik tue buat muka gitu ;-)

maya amir berkata...

ade jugak gambar korang 1family.. aku tadek noks..sedih tul..hehehe..slmt hari raya zaila..bile nak mai beraya kat jb?hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^