Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 14 September 2012

Surah-Surah Amalan Untuk Ibu Mengandung


Assalamu'alaikum & selamat hari Jumaat semua!

Aku agak busy sedikit sebabnya melayan anak jantan yang silih berganti demamnya..Lepas hak sulung hak bongsu pulak..seb baik bapak diorang sihat, kalau demam..susah jugak tu:P

Oklah, nak share surah-surah amalan yang bagus untuk diamalkan oleh ibu mengandung (akulah tewww)..Alhamdulillah so far mengandung kali ni takde apa-apa masalah..Semoga dipermudahkan sampailah aku selamat bersalin & berpantang nanti..Insya Allah..

Oklah esok ada jemputan open house..bye!

1 ulasan:

Nurhayati berkata...

sangat bagus diamalkan ketika mengandung. terasa teruja nak pregnant lagi ni. ahaks giler hape kan. baby baru nk masuk 3bulan. beb, bape minggu dah skang? mesti xsabar akak n abg2 nya nk dpt adik nih kan :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^