Thursday, January 10, 2013

Alhamdulillah Selamat Semuanya


Assalamualaikum,

Sekadar singgah sekejap nak bagitahu yang empunya blog sudahpon selamat bersalin anak ke 4 pada Ahad yang lepas..Alhamdulillah, sakit tak lama & Allah permudahkan proses bersalin..Masuk labour room pukul 1 tengahari lebih kurang pukul 2.15 petang sudah bersalin..

Tak sabar nak berkongsikan pengalaman bersalin tapi nanti-nantilah..Sekarang nak fokuskan menyusukan baby yang agak "kuning" ni. Esok kena ambil darah untuk tahu result tahap Jaundice baby ni..Semoga tak tinggi & janganlah kena tahan di wad..

Ops, baby aka Haziq junior masih belum ada nama..Tunggu hari ke 7 baru nak namakan baby boy yang sebijik macam muka abang Haziq ni:)

Till then, selamat malam semua!

9 comments:

mama leen said...

tahniah... :)

Anonymous said...

Tahniah! Semoga baby sihat dan jadi anak yang soleh..patutla tak update..anyway berpantang kat mana?

Anonymous said...

Tahniah! Semoga baby sihat dan jadi anak yang soleh..patutla tak update..anyway berpantang kat mana?

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah ..tahniah kak,,, anak ke-4 mesti jalan dh besar tu yg senang kot.lhahhaha

~MommyAida~ said...

Tahniah Kak Zaila...Baby boy lagi..ALhamdulillah semuanya selamat..

DaZzlingLilLy said...

tahniah zaila...cepat2 lah update pasal baby ni...

Yati Ali1 said...

tahniah zaila...selamat berpantang..

FaRah Baharom said...

Tahniah Zaila. Selamat Berpantang :) Take care

~aYu~ said...

congrats.. ayu teringin sgt nak anak boy.. dedua dah girl..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015