Monday, April 29, 2013

Musim Keek Fulak

Assalamualaikum,

Happy Monday Blues you all:) Jom hilangkan bosan tengok video anak-anak aku solat..HAHA Tapi silalah abaikan bilik yang bersepah & Ashraf yang seksi tu..Masa tu dia nak mandi tapi biaserlah sempat lagi kacau abang & kakak dia solat..





Yang ni pula si adik Azzam Haneef


Aku pon baru je reti upload video dalam Keek ni, yang bagusnya setiap video hanya ambil masa sebanyak 36 saat je so memang file tak besar & senang nak upload masuk facebook / Twitter..

Happy Keeking everybody!! LOL

2 comments:

Has said...

jgn lupa polo has sekali :)

Fiza Rahman said...

Jgn lupa add aku yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^



Copyright to ZAILA MOHAMAD
Designed by UMIESUEstudio 2015